Ochrana osobních údajů, cookies

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje.
Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., a s ohledem na směrnici Rady EU 2016/679 o ochraně osobních údajů souhlasí návštěvník, či klient uvedených webových stránek, se zpracováním svých osobních údajů, které poskytl správci webu:

Michaela Vohlídalová

Vinohrady 144, 277 42 Obříství

IČ: 76639398

Webové stránky: www.bachovy-kvetoveesence.cz

Telefon: (+420) 777 731 841

E-mail: michaela@bachovy-kvetoveesence.cz

  1. Prohlášení
    Prohlašuji, že jako správce Vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

    1. budu zpracovávat Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
    2. Plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožním a budu Vás podporovat v uplatňování a plnění Vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.
  2. Rozsah osobních údajů a účely zpracování
    Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

    1. vedení účetnictví
      Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
    2. marketing – zasílání newsletterů
      Vaše osobní údaje (e-mail a jméno) využívám za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních
      sdělení. Jste-li mým zákazníkem, dělám tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že Vás moje novinky zajímají. Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.
  3. Cookies
    Při procházení webových stránek je zaznamenávána Vaše IP adresa, tak dlouho, jak se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu Vám mohu nabídnout ještě lepší služby.
    Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
  4. Zabezpečení a ochrana osobních údajů
    Vaše osobní údaje uchovávám v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů.
  5. Předání osobních údajů třetím osobám
    K Vašim osobním údajům mám přístup pouze já. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nemohu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než já a na dané zpracování se specializují.

    1. Pro účel dopravy zboží, abych splnila naši smluvní povinnost, předávám Vaše osobní údaje těmto příjemcům: Česká Pošta, s.p., DPD, InTime
    2. Pro účel komunikace se zákazníky využívám webhostingových a e-mailových služeb Společnosti Forpsi
    3. Výše uvedené zpracovatelé zpracovávají Vaše osobní údaje pouze za uvedenými účely a na základě našich pokynů v souladu s příslušnými opatřeními pro zajištění důvěrnosti a zabezpečení vašich osobních údajů. Osobní údaje nejsou předávány mimo země Evropské unie nebo mezinárodní organizaci. Pro ochranu Vašich osobních údajů můžete bezplatně uplatňovat Vaše práva přes email: michaela@bachovy-kvetoveesence.cz. Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.
  6. Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
    Newslettry, e-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasílám, jste-li můj zákazník, na základě mého oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám Vám je jen na základě Vašeho souhlasu.
    V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.